Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor
|
16 Jul 2011, 11:32
|||
|
|||
In mintea Elizei , norisorii pluteau pe un cer senin .. . Brusc , se trezise din visare . Elevii veneau tot mai multi la ora si profesorul incepuse sa predea .
"Hopa ! Prea visatoare ... sa nu ma prinda . " Unii dintre acestia au inceput sa vorbeasca deschis despre persoane sange -mal , noni , din familia lor . "Nice..eu am o astfel de persoana ?Mnah , eu sunt incuiata case , toata lumea ma evita , ma refer la familie , si ma ignora , dar prefer ca ei sa nu afle . " A ridicat mana si si.a spus cuvantul : -Hmm..eu am o verisoara mai mica decat mine , care are puteri magice dar foarte slabe si uneori , cand e stresata , isi pierde controlul asupra lor . Desi parintii ei nu vor sa o ajute cu nimic si o lasa singura sa se salveze , eu , nu ma laud , am incercat cat mai mult sa o iau cu mine , dar , din pacate , nu prea doreste ajutorul meu . Sincer , e chiar trist , sa fie lasata de izbeliste si totusi , sa nu vrea deloc sfaturile celorlalti . Nu stiu cat de potrivita este aceasta ,,istorisire'' dar e singura persoana non din tot arborele meu gealogic . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|