Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor
|
16 Jul 2011, 17:10
|||
|
|||
Eveline se incrunta putin cand auzi raspunsul lui Ronnie.Dar tinea sa ii dea dreptate intr-o anumita masura pe care nici ea nu o stia.Fata se gandi la ce intrebase profesorul.Din punctul sau de vedere era bine.Dar poate ar rebui sa spuna asta si cu voce tare.Ridica mana iar cand i se dadu voie sa vorbeasca incepu :
- Mi se pare destul de normal ca vrajitori sa se casatoreasca cu Incuiatii.Nu vreau sa spun ca ar fi obligati.Dar unii vrajitori aleg aceasta cale si descopera ca au facut alegerea corecta.Asa cum s-a intamplat in cazul mamei mele.S-a casatorit cu tatal meu care era un Incuiat si a facut asta pentru ca il iubea.Iar atunci cand iubesti pe cineva nu prea iti pasa ce statut de sange are.A fost foarte fericita alaturi de el.Si in zilele noastre multi au sangele semipur.Daca nu s-ar fi casatorit cu Incuiatii si ar fi ales doar famili cu sange pur,care din pacate mai sunt foarte putine,am fi disparut de mult.Deci consider ca este normal ca sa te casatoresti cu un Incuiat daca esti sigur ca ai facut alegerea corecta incheie Eveline privind in sus inspre profesor. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|