Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor
|
16 Jul 2011, 18:08
|||
|
|||
Eveline isi nota tema si privi pergamentul in timp ce se ridica din banca.Avea sa fie simplu.
TEMA : Cu ce rasa ne-am cupla?Asta e intrebarea principala.Cu Nonii,Sange-Malii sau Incuiatii.Ei bine nu este o decizie tocmai usoara de luat.Insa daca ar fi sa aleg,probabil as alege Incuiatii.Prietenul meu cel mai bun este Incuiat iar decizia mea fusese,pana acum cateva luni,ca dupa ce termin scoala sa ma intorc sa ii spun ce sunt.Pentru ca stiam ca avea sa ma accepte.Dar din nou,vine problema cu dragostea.Insa unii oamenii au unele prioritati cand vine vorba de asta.Multi nu s-ar casatori cu niste Noni.La fel si despre Sange-Malii.Si,si mai putini s-ar casatori cu niste Incuiati.Raspunsul meu final la aceasta problema ar fi ca m-as cupla probabil cu un Incuiat.Pentru ca eu una nu ii diferentiez cu nimic de noi desi ei nu au ceea ce avem noi.Magia. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|