Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor
|
16 Jul 2011, 18:17
|||
|
|||
Heather se gandi putin la fiecare detaliu din ora,fusese destul de interesanta.Dupa cateva minute de gandire isi lua pergamentul din cufar si penita cu cerneala incepand sa scrie:
~Tema~ "Consider ca intrebarea aceasta este una serioasa la care trebuie sa te gandesti putin.Deoarece am doar aceste variante,as alege sa ma cuplez cu un non pentru ca incuiatii nu au nici o legatura cu magia(nu as putea suporta asta),iar cu sange-malii nu m-am inteles niciodata bine si nu am nici in prezent o parere foarte buna despre ei.La urma urmei un non are sange magic,chiar daca nu are si puteri magice.Eu consider ca un non are drepturi egale cu un vrajitor si ar trebui sa traiasca in aceasi comunitate. Am cunoscut mai multi noni,si ii respect caci si eu as fi putut fi in aceasi situatie.Bineinteles,aceasta este parerea mea din prezent,nu garantez ca peste cativa ani sau chiar peste mai putin timp se va schimba.Totusi,toti sunt oameni,cred ca nu s-ar intampla nimic grav daca voi ajunge sa ma cuplez cu un sange-mal sau cu un incuiat." ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|