Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor
|
16 Jul 2011, 19:30
|||
|
|||
Viperina ascultase ce spusesera ceilalti elevi , dandu.si seama ca ramasese putin in urma si pentru asta trebuia sa plateasca. "Olala!Ce e cu mine ? Ma comport ca o aeriana ! " Cand profesorul spusese ca elevii sunt liberi , Eliza se pregatise imediat de plecare dar nu a fost lasata : tema . Se postase inapoi in banca si se apucase de scris toate trasnaile din cap . "Daca acum nu imi da punctaj maxim , stiu eu ce imi fac... " ~Tema~ O intrebare la care aproape toata lumea vrajitoreasca si.o pune intr.un colt din mintea lor : ,,Cu cine sa se cupleze ? Cu un non ? Cu un sange.mal ? Sau cu un incuiat ? Din punctul meu de vedere , as alege un non , caci acesta este insa un vrajitor , deci , are puteri magice , pe langa sange.malii sau incuiatii . Dar , cei din urma nu trebuie sa fie discriminati . Si acestia trebuie sa se cupleze cu cineva , chit ca au aceasta problema cu sangele sau chiar cu magia . Nu te poti pune cu dragostea , aceasta e cea mai puternica arma si cel mai mare pas din viata omului . Oricum , dintre cele trei elemente , cum am spus mai sus , aleg nonii ! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|