The last night
|
17 Jul 2011, 13:02
|||
|
|||
-Nu imi pasa daca tremura, zise Lily. Charlie, fii atent, daca nu-mi zici unde e tactu' unde se ascunde si ce face, te omor mai adauga viperina.
Lui Jennifer ii pieri urma de zambet pe care o mai avea. -Lily te rog! Chiar nu stiu! striga Charlie. -Crucio! zise Bellatrix si alte tipete rasunara pe alee. Charlie statea la picioarele ei. Avea si cateva zgareturi pe fata si pe maini. -Lily suntem prieteni. Ai fi un Auror excelent, renunta la ceea ce faci! striga baiatul gafaind. -Nu pot fi un Auror nu vreau sa fiu un Auror, vezi? zise nervoasa Lily tragand violent de maneca de la mana stanga desvelindu-si antebratul. Faptul ca Charlie ii propuse sa se intoarca de partea binelui o enervase la culme. Pur si simplu uitase de Jennifer care acum statea acolo si privea inmarmurita spre Lily dar viperina era convinsa ca nu avea sa spuna nimanui. Si daca ar fi amentintat-o Lily avea anumite metode de a o aduce la tacere. -Poate nu stii... dar ma intreb daca tactu va veni acasa daca ii dai un semn... Stiu ca cei din Ordin au si ei metodele lor de a comunica. Sa vedem ce zice taica-tau daca ii spunem ca mai ai cam o ora de trait, zise Lily cu o voce rece, privindu-l cu ura. Cu un gest gratios isi indeparta o suvita de par de pe chip, In ochii ei negri nu se vedea nici urma de mila. -Jennifer, ia zi cat o sa spui din ce ai vazut in seara asta, zise Lily intorcandu-se pe calcaie spre Jennifer. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
the night is dark and full of terrors | Veronique A. Dupont | 21 | 4,450 |
12 Jul 2012, 14:00 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
A night to remember | Bell Evans | 22 | 3,451 |
10 Apr 2011, 13:14 Last Post: Bell Evans |