The last night
|
17 Jul 2011, 21:25
|||
|
|||
-Il chemi sau mori? intreba Lily simplu.
-Il chem, zise Charlie. Doar lasa-ma sa merg sa... -...Nici vorba, il intrerupse Lily. Stiu despre acele mici statuiete pe care le folositi in caz de urgenta. Charlie o privi ciudat pe Lily apoi scoase mica statuieta a unui Phoenix din buzunar. Lily era pregatita de lupta pentru ca era convinsa ca Charlie ori il v-a chema pe tatal sau ori pe cineva care sa il ajute dar ideea era ca pe oricine ar fi chemat avea sa riposteze. Cand in fata lui Lily aparura trei persoane dezastrul incepu. Lily arunca o vraja scut asupra lui Jennifer pentru ca nu o vroia implicata si apoi se arunca intr-o parte. -Avada Kedavra! striga apoi viperina nimerindu-l pe unul dintre ei. Trebuia sa aiba mare grija sa nu il nimereasca pe Charlie, care tipa ingrozit cand fratele sau cazu mort la pamant. -Era fratele tau asai? zise Lily. Vaaaai dar imi pare atat de... bine! striga ea trimitand un alt Blestem Fatal spre celalalt membru din Ordin, membru pe care nu il cunostea. Avea cateva rani pe maini si pe fata care sangerau destul de rau. Totusi fusese o lupta trei contra unu. Acum se duela cu cel de al treilea membru care ii venise in ajutor dar acesta Disparu chiar inainte ca Lily sa arunce asupra lui blestemul fatal. -Ce las! pufni Lily stergandu-si sangele de pe fata dar facu mai rau. -De ce faci asta? intreba Charlie privindu-si fratele. -Pentru ca am facut o greseala uriasa pe cae trebuie sa o indrept, zise Lily ridicand vraja scut de pe Jennifer care izbucni imediat intreband de ce nu o lasase sa o ajute. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
the night is dark and full of terrors | Veronique A. Dupont | 21 | 4,432 |
12 Jul 2012, 14:00 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
A night to remember | Bell Evans | 22 | 3,425 |
10 Apr 2011, 13:14 Last Post: Bell Evans |