Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor
18 Jul 2011, 10:38
Ema isi aranja pergamentul in fata ei si zambi amuzata. Se asteptase la orice in aceasta lectie, dar nu la aceasta intrebare. Totusi, aceasta era o dovada ca profesorul dorea sa fie deschis cu elevii, sa aiba un comportament cald. Super! Avea sa invete despre Incuiati din placere, nu din obligatie.
Cu pana deasupra pergamentului, privi in gol, gandindu-se la un raspuns. Ema nu punea prea mare pret pe statutul de sange. Familia Snow fusese o familie de Sange Pur pana cand neastamparatii frati s-au indragostit de Incuiate. Mama ei era un Incuiat. Nu avea nimic impotriva lor. Din cauza asta, Ema dorise sa traiasca printre Incuiati ca si cum ar fi si ea unul. Incepu sa scrie.

Tema

Desigur, raspunsul la aceasta intrebare se presupune ca ar trebui studiat si gandit cu atentie. Dar intr-un final, chiar conteaza statutul de sange al viitorului meu sot? Nimeni nu e facut din 'magia mostenita'. Nimeni nu e special datorita acestui fapt. Suntem speciali prin cine suntem. Am prefera sa ne inconjuram de prieteni falsi, rautaciosi, dar cu sange pur sau ne-am simti mai bine in compania unor Incuiati de incredere? De obicei, raspunsul i-a in calcul si patarea numelui familiei, dar la mine nu este cazul; asta s-a facut cu ceva decenii in urma. Si nu as vrea sa risc fericirea mea si a celui ce-mi va fi sot pentru onoarea familiei. Considerati-l egoism daca doriti. Imi place sa tratez oamenii egal. Am avut suficiente experiente cu Incuiatii, Nonii, Sange-Malii si cei de Sange-Pur pentru a descoperi ca nu asta conteaza cu adevarat.
In concluzie, este cam greu sa fac o alegere intre cei trei. Pentru mine chiar nu va conta. Cel cu care decid sa-mi petrec restul vietii il voi alege pentru cine este ca si persoana, nu datorita statutului de sange.

Ema zambi multumita. Se abatuse poate putin de la subiect, dar vroia sa explice clar de ce nu putea face o alegere. Aranja frumos pergamentul pe masa.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user

Messages In This Thread
RE: Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor - by Ema Snow - 18 Jul 2011, 10:38

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Studiul Incuiatilor - Formular de inscriere Robert Eric Smith 36 6,462 11 Dec 2011, 11:27
Last Post: Cresseda E d'Guillaume
  Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca Robert Eric Smith 7 1,885 23 Oct 2011, 12:18
Last Post: Isolde du Maurier
  Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor Robert Eric Smith 50 9,952 13 Sep 2011, 14:43
Last Post: Robert Eric Smith
  Studiul Incuiatilor - Reguli Robert Eric Smith 0 1,153 18 Jul 2011, 17:22
  Studiul Incuiatilor - Elevii inscrisi Robert Eric Smith 0 1,200 15 Jul 2011, 21:27
  Lectia IV Ashlyn Meester 17 3,791 29 Jun 2011, 11:00
Last Post: Katya Sokorov
  ~ Formular Inscriere Studiul Incuiatilor ~ Ashlyn Meester 60 9,629 28 May 2011, 22:04
Last Post: Fleur Delacour
  ! Lectia III ! Ashlyn Meester 44 7,817 19 Nov 2010, 20:01
Last Post: Jade A. Crawford
  Premii pentru elevi activi [Studiul Incuiatilor ] Ashlyn Meester 0 1,221 09 Oct 2010, 15:40
Last Post: Ashlyn Meester
  Lectia II. Ashlyn Meester 35 6,280 09 Oct 2010, 15:07
Last Post: Ashlyn Meester