Discutzii la masa
|
05 Jan 2008, 14:22
|||
|
|||
Draco. Toti se asteptasera sa fie urmat de rpietenii sai credinciosi, dar acestia nu aparusera.
-Ce cauti aici ? intreba Avril. Pana ca Draco sa ii raspunda Raizen rosti: -Vreau ca netrebnicul asta de Draco sa.. , dar nu mai apuca sa zica nimic. -Nu! zise Draco. Sunt la noi, daca ii vreti inapoi trebuie sa sa facem o intelegere. -Haha, ce-am mai ras. Cat de nesuferit o fi el Snape, nu cred ca ar tine ostatici niste elevi, spsue Raizen. -Dar cine a zis ca-i tine Snape, sunt la noi nu la Snape. Raizen se duse langa Avril, si ii sopti: -Nu au cum sa fie la ei, pt ca nu apar pe Harta. -Da ai dreptate, raspunse ea. Draco minti, recunoaste, si pana la urma n-am avea incredere in tine nici la Pastele Hipogrifilor. -De unde stiti ? Aveti vreo dovada ,ca nu sunt la noi? intreba Draco, ranjind ca un idiot. Avril ii sopti lui Raizen: -Sa ii aratam Harta ? -Daca i-am arata-o pun pariu ca ar incerca sa ne-o fure o data si o data, si daca nu i-o aratam spune ca nu avem dovezi si va trebui sa-l urmam. -Da, dar daca e o capcana ? Sau o gluma proasta de-a lui ? intreba Raizen. -Nu exista decat un mod de a afla, nu-i asa ? -Pai da dar, depinde is de intelegerea aia, poate ne pune sa ne taiem capetele ! -Nu e momentul pentru glume ! ii reprosa Avril. -Bine si atunci, vreo idee ? -Sa vedem ce intelegere propune. Pana la urma nu trebuie sa ne tinem de cuvant. -Daca nu ne-am tine de cuvant am fi exact ca Viperinii, nu-i asa ? intreba Raizen ridicand o spranceana.] OOC: Viziteaza http://www.ro-harrypotter.co.cc |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O masa copioasa | Jack Lionheart | 9 | 2,502 |
25 Jul 2011, 10:36 Last Post: Ema Snow |
|
La masa Cercetasilor | Rebecca D. Black | 1 | 1,136 |
18 Jul 2011, 23:27 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
La masa cu Ochii-de-Soim | Serena van der Woodsen | 5 | 1,874 |