What did I miss?
|
22 Jul 2011, 00:27
|||
|
|||
-Sa stii ca o sa fiu si eu la cursul tau, am zis foarte mandra de mine.
Dar acum avea dreptate, chiar nu mai puteam sa am incredere in ea? E adevarat ca dupa atata timp relatiile noastre s-au mai racit, dar totusi, ea niciodata nu m-a dezamagit, asa ca, de ce nu i-as zice? Oricum nu are cui sa ii spuna. - De ce am venit aici? Ei bine, il stii pe David? Adica normal ca nu il stii, e un tip de care am fost eu super indragostita, ma rog, stii cum eram eu si asa, cum aveam alt prieten la 2 zile, nu? Ei bine, pe Jen o stii? nu am asteptat sa raspunda si am continuat. Nu conteaza, era cea mai buna prietena a mea, cel putin asa am crezut, ideea e ca ea l-a pus pe David sa fie cu mine, ca mai apoi dupa vreo saptamana cand era Balul de Sf. Valentin el m-a chemat sa mergem impreuna si acolo el a mers cu Jen si au mai si castigat miss si mister valentine, si cadn am intrebat-o pe ea de ce a facut asta, mi-a raspuns simplu " Era ta s-a terminat, cand esti asa populara trebuie sa iti pazesti mai bine spatele, scumpo", asa ca ma rog, dupa cum vezi am mai stat vreo luma si am venit aici. am zis totul destul de repede si lasfarsit am avut si cateva lacrimi in ochi, dar cu toate astea sper ca Rose a inteles ceva si nu va mai pune alte intrebari. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|