What did I miss?
|
22 Jul 2011, 20:37
|||
|
|||
Rosalie se simtea deja ametita din cauza vorbelor rapide ale Cassandrei. Ei bine, ceea ce spusese de Cupa Caselor fiindca stia deja ca asa se va intampla si o avea acum pe sora sa acolo si multi alti prieteni, deci in mare parte se va bucura si pentru ei. Insa apoi au urmat miile de intrebari ale surorii sale. Chicotise dandu-si seama ca nu s-a prea schimbat , mai degraba a ramas asa de vesela, de plina de viata si de curioasa. Isi drese glasul dupa care murmura:
"Hmm, sys .. nu te mai schimbi tu. Pai sa le iau pe rand. E frumoasa, e de treaba si e profesoara intr-adevar. De Istoria Magiei. Stiu ca esti in soc datorita faptului ca afli ca mai ai o sora , dar parintii nostri au vrut sa fie rezervati de aceea nu ti-au explicat despre existenta ei. Noi crezusem ca a murit, dar am aflat de curand ca a fost la o familie foarte cumsecade cu numele de Blackfire. Cand am recuperat-o ca sora si-a luat numele inapoi. Ai sa o cunosti si tu curand. Si nu esti nicidecum oaia neagra a familiei. Nu a apucat sa afle de tine inca, dar va fi bucuroasa sa stie ca mai are o surioara,sunt sigura!" , chicotise Rosalie , dar fiind foarte sincera. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|