Never again
|
29 Jul 2011, 22:14
|||
|
|||
Iar era in incurcatura.
" - E dificil" chicoti ea. " Am incercat foarte multe parfumuri, cel putin in ultimii ani. Trandafirul nu ma prinde. Liliacul este unul dintre preferate, dar cred ca in capul listei se afla citricele si moscul. Imi plac aromele mai fresh pentru zilele obisnuite, dar nu pot refuza un parfum dulce pentru o ocazie mai speciala." Da, asta trebuia sa fie un raspuns bun. Poate nu pe cat de explicit si-l dorea, dar pe aproape. Ema isi aranja din obisnuinta gulerul camasii. Ii intrase in obicei din cauza batranului dintr-un tablou. Ca de fiecare data cand trecea pe langa el, o facea atenta la tinuta, desi nu era ceva strigator la cer. 'Siretul din stanga are o bucla cu patru milimetri mai lunga decat cel din dreapta. Gulerul este indoit cu un milimetru mai jos decat ar trebui.' Daca existau diferente mai mari de un centimetru era o curata blasfemie! Conform batranului, Ema nu era niciodata cu tinuta la cerinta. " - Piatra preferata, actorul si, una grea, prietenii" zambi Soimeanca, continuand discutia ce o captiva intr-un fel ciudat. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|