Never again
|
29 Jul 2011, 22:28
|||
|
|||
Facuse un gest cu mana aratandu-i ca intelesese tot ceea ce spusese de parfum. Si ei ii placea moscul, iar parfumul de citrice nu l-ar refuza sub nicio forma daca l-ar primi cadou. Chicotise la acest gand , apoi ascultase ceea ce voia Ema sa afle cu nerabdare pentru a-i da un raspuns. Un zambet i se asternu pe chip, buzele sale unduindu-se destul de placut formand langa niste gropite demne de un copilas. Murmurase dupa doar cateva secunde pe un ton nonsalant:
"Ei bine .. grele intrebari. Piatra e cu siguranta jadul, dar imi place si smaraldul. Ei bine .. e complicat. Actorul .. am mult prea multi, dar William Levy e triumfator primul pe lista. Prietenii .. m-ai prins. Mi-am facut multi prieteni in ultimul timp si tin la toti. Am cativa insa in care am mare incredere .. Ca de exemplu in tine. " zambise sincer. Apoi se simti nevoita sa continue: "Dar mai sunt si altii .. Pe sor'mea nici nu cred ca e cazul sa o pun. Mai e Bell, Lily si multi altii. Fete si baieti!" , zambise din nou. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|