Never again
|
30 Jul 2011, 17:11
|||
|
|||
Ramasese din nou surprinsa dandu-si seama ca si la materiile Incuiate se asemanau putin. Biologia si chimia ii placeau destul de mult fiindca odata visase sa ajunga un medic vestit, dar .. si matematica ii placea insa nu prea se pricepea ca inainte. Avand in vedere ca nici Aritmantia nu era unul dintre punctele sale forte .. Muzica: adora muzica, dar din voce canta ..hm,nu prea frumos. Chicotise la acest gand, apoi isi spuse ca la restul materiilor aveau cam aceleasi gusturi. Era bucuroasa ca si Emei ii placea engleza si literatura, iar faptul ca amandoua au fost eleve la Ochi-de-Soim era o dovada pura pentru asta. Soimeanca inca mai era, dar Rosalie trecuse de etapa asta. Sincer, cam cu greu. Apoi auzise intrebarea si raspunse pe nerasuflate:
"E turcoaz. Ti-am spus ca ador culoarea aceasta. Am un birou, un computer, oglinda,dulap si bineinteles - un pat . Potrivit pentru mine. Mobila e o culoare destul de deschisa. Eu zic ca are o ambianta placuta camera mea. Dar a ta?" , chicotise Rose. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|