Never again
|
31 Jul 2011, 18:10
|||
|
|||
Chicotise dandu-si seama pentru a nu stiu cata oara pe ziua de astazi ca se asemanau la gusturi, atat la animale, cat si la sporturi. Bineinteles, acum avea sa vina o insiruire destul de lunga. Statuse putin pe ganduri, dar apoi se dezmeticise uitandu-se catre Ema care parea ca asteapta nerabdatoare un raspuns. De fapt - se si asteptase la asta, avand in vedere ca rosteau intrebare dupa intrebare. Trase adanc aer in piept si spuse:
"Bineinteles. In lumea magica si mie imi plac bufnitele, in special Sabri,bineinteles." Rase la aceasta afirmatie apoi adaugase: "Ah,pai imi place foarte mult sa innot . Am fost la cursuri in lumea Incuiatilor si m-am 'atasat' de acest sport, daca se poate spune asa. Apoi ..hm,Vajthatul imi place mult,mai ales ca face parte din lumea noastra , iar cu rolele ..Pai mi-am rupt odata mana in lumea Incuiatilor cu ele,dar se mai intampla si de-astea. Iar in legatura cu ultima intrebare chiar nu stiu ce sa iti raspund momentan. Trebuie sa ma gandesc putin. Dar tie? Pufnise scurt. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|