Visul meu nu are limite!
|
08 Aug 2011, 20:03
|||
|
|||
Ellena se asezase la masa astropufilor, cascand inca. Era multa galagie si zarva, dar incerca oarecum sa disimuleze unele cuvinte si sunete din jur. Inca dormea oarecum deoarece ochii i se inchideau fara voie in unele momente. Se pare ca faptul ca nu dormise deloc, avea sa ii aduca probleme la ore.
Insa prin toata zarva, o voce de baiat ii atrage atentia. Ridica privirea oglindindu-se in ochii baiatului ce parea inocent dar in acelasi timp Ella isi da seama ca nu era chear asa. Isi da seama ca este nou, deoarece nu il mai vazuse la astropufi. Zambeste incercand sa se trezeasca din visare la prezentarea baiatului entuziasmat din fata ei. "-Neata si tie! Ellena Ruby Howard ma numesc dar prietenii ma striga Ella, imi pare bine sa te cunosc Calvin" spune Ellena entuziasmata intinzand peste masa mana baiatului sa faca cunostinta. Acesta zambeste cand realizeaza ca Ellena era defapt o fata destul de linistita, foarte linistita, timida si ce se pare ca se rosise imediat ce daduse mana cu el. "-Eu sunt anul II dar tot ma pierd prin Hogwards" spune zambind si rosind putin Ellena ce isi aseaza geanta pe banca langa ea. Ridica iar privirea, cercetandu-l cu atentie pe baiat. Ii placea mereu sa studieze pe cineva, sa il cunoasca cat mai bine sa stie cat mai multe despre acea persoana. Era o fire curioasa, puteai zice ca are o curiozitate dar si o timiditate infinita desi incercase sa nu mai fie asa, se pare ca nu aveai cum sa schimbi un lup de narav. ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|