Visul meu nu are limite!
|
08 Aug 2011, 20:21
|||
|
|||
Zambeste auzindu-l ca incercase sa caute marea sala toata dimineata. Asa patise si ea la inceput, si in ziua de azi cateodata mai gresea colidoarele, mai ales cand era teapana de somn si mintea ei nu rula deloc. Ii aude intrebarea si chicoteste rosind. Casca prima data din nou punandu-si grijuliu mana la gura dupa care il priveste in ochii pe baiat afisand un zambet strengaresc.
"-Cartea aia "previziuni despre viitor" ma captat si nu am dormit deloc." spune Ellena incepand sa rada. I se parea stupid sa zica cuiva ca nu dormise deloc din cauza ca citise o carte toata noaptea. Spera sa nu o creada tocilara, chiar nu era, dar ii placea foarte mult sa citeasca, indiferent ce carti, romane sau reviste. Ea mereu era interesata de orice autor din acest motiv in camera ei erau o gramada de carti de la biblioteca imprastiate si cateodata avea si in geanta deoarece la unele ore se plictisea si citea. "-Sa nu ma crezi tocilara, dar imi place sa citesc si se pare ca aceasta carte mi-a cam atras atentia, oricum... iti place la astropufi?" intreaba Ellena afisand un zambet bland, plin de confort dar in acelasi timp stia prea bine ca era rosie la fata. Mereu cand conversa cu un baiat fata in fata avea problema asta a timiditatii. Se rosea si dupa mai multe fraze spuse incepea inevitabil sa se balbaie. ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|