Thread Closed 
Visul meu nu are limite!
08 Aug 2011, 20:46
Ellena zambeste si ea entuziasmata. Tocmai gasise pe cineva ce ii semana. Baiatu asta avea o gramada in comun cu ea. Desi in general nu-si arata fericirea acum il privea fix pe baiat si isi largise zambetul la maxim. Nu ii venea sa creada ca mai gasise pe cineva ce citeste si ce avusese cam aceleasi ganduri cu ale ei. Inca de la inceput ea auzise de astropufi si spera sa pice la ei, deoarece sunt casa cea mai intelegatoare cu copii, elevi si profesori de treaba.
Poate pentru celelalte case nu avea acel ceva, poate avea un suflet prea bun sau nu avea inteligenta necesara, desi stia ca din astropufi ea era destul de buna si la invatatura, putandu-se pune cu oricare elev din alta casa a Hogwardusului.
:-Ciudat, avem multe in comun" spune astropufa chicotind deja amuzata aducandu-si aminte cat se rugase de jebun sa o lase la astropufi. Pentru a mai scapa de acea stare de timiditate, de acea bataie de inima ce nu o lasa deloc sa respire corect, rupe contactul vizual cu baiatu si se cauta prin geanta alba de langa ea de ceva. Dupa un minut scoate un roman mare, cu coperti rosii si scriu auriu pe ea. Parea veche dar ingrijita. O luase de la biblioteca Hogwardusului, pentru o teme dar ea o citise toata de vre-o trei ori, deoarece era cartea ce tinea de ora prietenei sale Ginny, profesoara de la Istoria Magiei.
Scrisul de pe carte spunea totul "Istoria Magiei albe si Negre." O pune pe masa si o intinde baiatului cu un zambet larg.
"-Nu stiu daca ai aceleasi gusturi cu ale mele, dar iti pot imprumuta asta, doar sa ai grija de ea, ca ma omoara doamna bibliotecare daca o stric si daca nu iti place mi-o poti inapoia. O sa ai nevoie la ora profesoarei de Istoria Magiei" Spune entuziasmata Ellena ce isi pune amandoua mainile pe tablia bancii, realizand ca pentru prima data nu se poate acomoda cu timiditatea. Incerca sa revina la normal, dar din cauza lui si somnul si stresul si oboseala disparusera imediat.

[Image: 2hgfx45.jpg]
I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull

Sig By Ginny ... Thx my loveKiss
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Visul meu nu are limite! - by Ellena R. Howard - 08 Aug 2011, 19:36
RE: Visul meu nu are limite! - by Ellena R. Howard - 08 Aug 2011, 20:46