Thread Closed 
Visul meu nu are limite!
08 Aug 2011, 20:59
Fu uimit cand fata scoase din geanta o carte mare,precum cele despre egiptul antic,dar probabil mai interesanta pentru ca era magica,se observa dupa coperta rosu-aurie care sclipea anormal in lumina jucausa a soarelui.Era uimit nu pentru ca nu se astepta la asa ceva,chiar el avea in ghiozdan vreo 3 si prin pat impprastiate inca atatea,dar nu ii venea sa creada ca aceasta avea incredere oferindu-i o atat de pretioasa carte.Privirea ii trecu surpinzator de repede de cateva ori de la carte la fata si inapoi,stapanindu-si cu greu o lacrima de bucurie."Promit ca voi avea mai multa grija de ea decat de ochii din cap,si am mare nevoie de ei pentru ca altfel nu pot citi"si chicoti luand cartea si intocand-o pe toate fetele pentru a o admira.Era prima carte despre istoria magiei,pana acum nici nu mai vazuse vre-un asemenea exemplar.Il baga cu grija in geanta,alaturi de celelalte si incercand sa puna ordine in invalmaseala dinauntru.Reusind intr-un final sa puna cartea la loc sigur se intoarse spre astropufa si o intreba"Tie ce materii iti plac?Banuiesc ca istoria magiei este una dintre ele,ce altceva iti mai place?"

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Visul meu nu are limite! - by Ellena R. Howard - 08 Aug 2011, 19:36
RE: Visul meu nu are limite! - by Calvin LeBlanc - 08 Aug 2011, 20:59