Thread Closed 
Visul meu nu are limite!
08 Aug 2011, 21:10
Chicoteste vazand entuziasmul baiatului cand vazuse cartea. O invartise cu grija pe toate partile. Se pare ca era prima lui carte magica, iar Ellena era foarte fericita sa stie ca io ofera chiar ea. Il priveste cu atentie pe baiat si raspunde intrebarii sale ce se pare ca o spusese cu suflet fiind foarte fericit. Sigur nu se astepta la un cadou asa important din partea Ellenei.
"-Pai da..istoria magiei deoarece profesoara este o prietena din copilarie si vreau si eu sa ajung ca ea si "Previziuni despre viitor". Dar in general toate materiile imi plac, toti sunt egali si fiecare materie are rolul sau deoarece atfel nu ar mai exista motiv sa le facem. " spune Ellena toata un zambet.
Il priveste in tot acest timp pe baiatu ce era asa de entuziasmat ca probabil ar fi imbratisat pe oricine ii iesea in cale. Ii placea cand vedea asta, ii placea cand cineva putea sa aibe starea ei de spirit mereu relaxata si fericita.
"-Tie ce materii iti plac? banuiesc ca fiind in primul an inca nu ai cunoscut toti profesorii. Oricum sa sti ca toti sunt de treaba chiar daca sunt poate severi sau nu. " spune Ella fericita realizand ca nu mai auzea nimic in jur, nu mai isi dadea seama ca era agitatie. Nu isi dadea seama de ce, dar era si ea fericita, foarte fericita si simteam cum abia putea respira din cauza inimii ce ii batea asa de tare ca avea impresia ca va iesii din piept. Rupe contactul vizual cu el simtind ca obrajii i-au luat foc si isi priveste reflexia din cana de ceai fierbinte de pe tablia mesei lungi de lemn.

[Image: 2hgfx45.jpg]
I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull

Sig By Ginny ... Thx my loveKiss
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Visul meu nu are limite! - by Ellena R. Howard - 08 Aug 2011, 19:36
RE: Visul meu nu are limite! - by Ellena R. Howard - 08 Aug 2011, 21:10