Visul meu nu are limite!
|
08 Aug 2011, 22:14
|||
|
|||
Se bucura nespus cand auzi ca astropufa avea puteri de vindecator,un talent minunat in perceptia lui Calvin,dar avantul ii fu taiat cand auzi de sora acesteia.Se gandi sa o intrebe despre ce patise,dar isi aminti cat de neplacut e sa vorbesti despre momentele care te-au marcat profund.Inchise ochii si ii spuse ca ii pare rau pentru sora ei si pentru acea intamplare nefericita si adauga:
"Din pacate si eu ma confrunt cu aceleasi replici taioase din partea unora dintre colegi,cu toate ca le ignor in momentele de vulnerabilitate totul iese la suprafata si ma raneste.Insa a fi sange mal nu este un lucru atat de groaznic...daca ai observat mare parte dintre noi,cei nascuti din parinti incuiati avem mai mult devotament pentru lumea magica,pe cand cei care s-au nascut in ea nu o apreciaza,si cred ca este un drept care li se cuvine doar lor. Din fericire tu ai un talent in plus,si cu toate ca nu ai reusit sa-ti salvezi sora,lupta pentru indeplinirea lui,salveaza-i pe altii in numele ei si dovedeste-le de ce esti in stare" incheia pe un toc un pic cam suparat,cu toate ca ar fi vrut ca prin fiecare cuvant sa transmita sprijin si incredere. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|