Thread Closed 
Visul meu nu are limite!
08 Aug 2011, 22:14
Se bucura nespus cand auzi ca astropufa avea puteri de vindecator,un talent minunat in perceptia lui Calvin,dar avantul ii fu taiat cand auzi de sora acesteia.Se gandi sa o intrebe despre ce patise,dar isi aminti cat de neplacut e sa vorbesti despre momentele care te-au marcat profund.Inchise ochii si ii spuse ca ii pare rau pentru sora ei si pentru acea intamplare nefericita si adauga:
"Din pacate si eu ma confrunt cu aceleasi replici taioase din partea unora dintre colegi,cu toate ca le ignor in momentele de vulnerabilitate totul iese la suprafata si ma raneste.Insa a fi sange mal nu este un lucru atat de groaznic...daca ai observat mare parte dintre noi,cei nascuti din parinti incuiati avem mai mult devotament pentru lumea magica,pe cand cei care s-au nascut in ea nu o apreciaza,si cred ca este un drept care li se cuvine doar lor.
Din fericire tu ai un talent in plus,si cu toate ca nu ai reusit sa-ti salvezi sora,lupta pentru indeplinirea lui,salveaza-i pe altii in numele ei si dovedeste-le de ce esti in stare" incheia pe un toc un pic cam suparat,cu toate ca ar fi vrut ca prin fiecare cuvant sa transmita sprijin si incredere.

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Visul meu nu are limite! - by Ellena R. Howard - 08 Aug 2011, 19:36
RE: Visul meu nu are limite! - by Calvin LeBlanc - 08 Aug 2011, 22:14