Visul meu nu are limite!
|
08 Aug 2011, 22:25
|||
|
|||
Cuvintele lui o uimeau la fiecare silaba rostita. I se parea ciudat sa cunoasca pe cineva ce o intelege sau mcar incearca. Singura ce o intelesese fusese Ginny si de curand Rosalie sora lui Ginny. Dar el..cineva ce nu o cunoaste ajunsese sa o inteleaga sa se prefaca sau macar sa incerce sa o inteleaga. I se parea memorabila ideea asta.
"-Ai dreptate, poate ma confrunt cu mine insami dar..." nu apuca sa termine ca aude soneria mare ce anunta plecarea la cursuri sau inapoi in camere sau chiar inafara castelului. Ea nu avea cursuri in dimineata asta, isi aduce aminte fara sa vrea, realizand ca nu avea cartile la ea. Afiseaza un zambet bland si spune ridicandu-se de la masa in picioare, aranjandu-si roba. "-Pai eu acum nu am ore, ma gandeam sa ies putin la lacul de langa Hogwards. Mereu e frumos acolo, mereu e soare si atmosfera relaxanta, daca nu ai ore poti venii cu mine. In general sunt singura acolo, dar daca nu ai alte planuti ma poti insotii. " Spune astropufa zambind luandu-si geanta pe umar. Isi trece mana peste semnul de pe roba mandra de el si afiseaza un zambet minunat . Un zambet fericit, angelesc plin de bucurie. Mereu era asa, dar erau si unele momente cand daca se adunau prea multe ceda psihic. Insa de data asta isi revenise repede, si chiar rosise din nou cand ii spusese ca poate venii cu ea daca doreste. In general nu lua pe nimeni cu ea, deoarece acel loc de la lac era stiut doar de ea, dar acum era dispusa sa il imparta cu cineva asemanator ei ce incepea sa il placa din cauza firii lui ce era pe aceiasi lungime de unda cu ea. ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|