Visul meu nu are limite!
|
11 Aug 2011, 15:18
|||
|
|||
Inceta sa se mai gandeasca la orice lucru,facu o pauza in care sa-si adune toate gandurile si sa decida ce era mai bine de facut.Cand o auzi dorbind isi duse imediat aratatorul in dreptul buzelor pentru a-i face semn ca nu trebuie sa vorbeasca.Era epiuizata,desi dimineata la masa era somnoroasa,acum se citea in fiecare expresie a chipului sau o extenuare profunda.Speriat de cele intamplate isi cauta intr-un buzunar ascuns al gentii o tigara si o aprinse lacom.Facu cativa pasi de langa ea,pentru a nu-i sufla fumul in jur,oricum nu se simtea bine,si nu vroia sa contribuie si el la asta."Ar fi fost o prostie sa fug,nu aveam cum sa fac asta;sa te las singura intr-un asemenea moment-nu mi-ai fi iertat-o nici tu si nici eu.Bine ca ai avut serul la tine,fara el as fi innebunit vazandu-te cum te chinui." si facu o pauza pentru a mai trage o data din tigara ce-i inunda plamanii cu toxine.Nu obisnuia sa fumeze,dar in asemenea momente nu se putea abtine,devenisera un drog care-i amortea gandurile si facea linisti in invalmaseala din mintea sa.Mai trase inca o data din fumul tigarii apoi o stinse in apa din lac si se intoarse catre fata.Serul pe care tocmai i-l injectase isi facuse treaba,dar nu era suficient pentru ca aceasta sa isi revina,asa ca lua gentile lor pe cate un umar si isi indrepta pasii spre fata.O ridica incet si o sprijini de el hotarat sa o duca in aripa spitalului.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|