Never again
|
12 Aug 2011, 12:23
|||
|
|||
Se auzi un sunet usor, ca un bazait de bec. In urmatoarea secunda, usa se tranti la perete, iar Matt cazu pe podea. Cu miscari rapide si impiedicate, se retrase din fata usii.
Silueta din prag era inalta si gratioasa. Parul blond ii atarna pe umerii imbracati in matase neagra, iar ochii intunecati cercetau incaperea. Daca nu erau ochii... Probabil ca Ema nu ar fi recunoscut-o vreodata. Un singur lucru era cert. Fata din fata ei nu era eleva la Hogwarts. Si-ar fi amintit daca ar fi zarit o tipa machiata strident si imbracata numai in rochii negre. Privirea fetei se opri pe chipul Soimencei. " - Mai, mai, mai..." zambi ea. " Daca nu este cumva cine cred eu.. Matthew... Nu mi-ai spus ca cea care a trimis dupa mine este domnisorica Snow" Zambi dulce, lucru ce o facea si mai inspaimantatoare. " - De cand nu te-am vazut, Ema!" striga ea cu un entuziasm fals. Soimeanca nu se misca. Ramase pur si simplu acolo, uitandu-se la ea. Nu schita niciun zambet, doar dadu usor din cap cand isi auzi numele. " - Chrillana..." ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|