Dreams thrown in the rain !
|
14 Aug 2011, 14:34
|||
|
|||
Se strâmbă când ea zise că nu îi e frig, dar imediat îşi puse bluza pe ea şi zâmbi văzând-o cât de bine îi stătea, deşi era destul de mare pentru ea. A chicotit şi o luă din nou în braţe, dându-i un pupic pe buze.
-Data viitoare să stai mai mult prin preajma mea, înţeles? Nu vreau să mai păţeşti ceva, zise şi zâmbi. Se simţea că era în stare să o protejeze de orice. Îi plăcea să fie aşa în jurul ei. Trebuia să o protejeze, era mai mare şi în plus ţinea la ea. Nu dorea să ajungă din nou la spital şi el să afle imediat după. Îşi aduse aminte că în camera sa avea o cremă pentru vânătăi şi răni, aşa că o să le folosească pentru a o vindeca pe Jasmine. Se mişcă mai repede, ajungând în câteva minute în castel şi urcă scările către camerele lor. Trecuse rapid prin fiecare încăpere, ajungând imediat în camera fetei şi o întinse pe pat, apoi se duse în camera lui luând acele creme şi reveni la fată. -O să am eu grijă de tine de acum în colo, zise şi se aşeză în genunchi lângă patul unde stătea ea şi îi zâmbi dulce. Ridică-ţi puţin bluza ca să te pot da cu cremele ăstea ca să te faci bine mai repede, continuă aşteptând să îşi ridice singură bluza. Nu dorea ca ea să creadă că a decis să aibe grijă de ea şi să o dea cu cremă pentru a o vedea fără bluză şi chestii. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
sweet dreams | Kurt F. Malfoy | 26 | 6,192 |
24 Feb 2012, 15:05 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
Sweet Dreams | Bell Evans | 5 | 2,253 |
10 Oct 2011, 18:20 Last Post: Veronique A. Dupont |