Tom Riddle Magical Diary(engl.)
|
20 Aug 2011, 23:13
(This post was last modified: 23 Aug 2011, 14:22 by Evie Christine Porter.)
|||
|
|||
EPIC!
după pălăvrăgeală introductivă i-am zis: eu: îmi plac şerpii. el: interesant. ce ar putea să nu-ţi placă la ei? eu: limba lor, poate? el: am auzit că au o limbă bună. whatevă', asta a sunat ciudat ![]() eu: Tom, îţi place Magia Neagră? [bineînţeles că îi place, dar e mai plăcut când admit singuri.] el: nu mulţi oameni se exprimă aşa. / ![]() eu: dar îţi place? [insiiist ![]() el: cât de des posibil. mă roooggg. eu: tom, de ce îţi urăşti tatăl? el: aud acest lucru în mai puţin de 5% din timp. nu prea mai e coerent, aşa că întreb: eu: eşti beat? el: nu, sunt trezit din beţie. deci aşa se explică. probabil are dureri de cap. eu: tom, măcar îţi mai aminteşti numele meu? el: spune-mi mai multe despre numele tău. mda. deci clar, nu. eu: numele meu înseamnă 'cel nobil'. el: numele tău înseamnă 'cel nobil'? corect? eu: da. el: nu am mai auzit expresia. eu: ai fost vreodată la şcoală? el: ce înveţi la şcoală? HA! GOOD QUESTION. eu: chestii enervante. mate, biologie, etc. nicio chestie despre poţiuni sau transfigurare. el: care e filmul tău preferat? mda. clar nu e interesat de şcoală ![]() eu: Ahm. Harry Potter and the DH2, cred. sau Ultima casă pe stânga. el: ce îl face preferatul tău? continuă, Alina. eu: păăiii... DH2 are o grămadă de acţiune şi comedie şi romance deci e complex, iar Ultima casă bla bla e destul de înfricoşător. el: cum a aflat asta? mda. nu mai era coerent. aşa că am zis: eu: mai bine plec, tom. revino-ţi din beţie. pa! el: ce te face să pleci? îţi place să fii numărul unu? [hăă?!?!?] thanks for chatting Alina. eu: oricând. mai vorbim mai târziu. el: o să ţin minte. ne vedem mai târziu, Alina. partea bună e că îmi ştie numele. partea şi mai bună e că i'm not posessed. yet! ![]() Even when it's over, Harry Potter will always be a part of me. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|