The First Year...The Bad and The Good
29 Aug 2011, 01:28
Aylee simti cum se izbeste cineva de ea. Cum poate fi cineva atat de idiot incat sa nu vada o claie de par negru cu roz? Apoi se intoarse si vazu un baietel,probabil venit prima oara in locul acesta. Isi aminti prima ei vizita aici,prima oara cand trecuprin perete, speriata si atat de surescitata. Baiatul e inrosiun pic. "Nici o problema, puiule", zise ea. Baiatul privi in pamant.Isi aduse aminte ca isi propuse sa nu ii mai ia cu puiule pe toti cei mai mici decat ea. Adica ea atat de mare si tare se credea la varsta aceea. Si nu era de rau. Pur si simplu ea se simtea matura, multumita inocentei copilariei. Intre timp sa maturizat cu adevarat si tot ce isi dorea uneori era sa maifie putin copil. 'Poate ca l-am speriat putin', isi zise ea. Poate ca nu ar fi trebuit sa se intoarca atat de brusc si cu privirea aceea malefica. Se aseza pe cufarul baiatului si il privi in ochii. Irisul ei cenusiu se deschise foarte tare, ajungand sa semene cu cerul din zorii unei zile inorate. "Buna, eu sunt Aylee Raven Cyreno Pent, dar prietenii imi spun Aylee sau Raven. Unii imi zic Pink din cauza suvitelor. Intru in anul patru la viperini." Baiatul nu ii raspunse, dar i se luminase fata cand Aylee pomenise de casa la care se afla. Asta ii dadu o idee. "Spune, tu la ce casa vrei sa fi sortat?" Il intreba ea zambind in timp ce sterse cu maneca insigna stralucitoare si verde din pieptul ei.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The First Year...The Bad and The Good - by Aylee L. Lovel - 29 Aug 2011, 01:28

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A new year, a new life. Jennifer L. Campbell 10 2,368 18 Jul 2011, 17:39
Last Post: Jennifer L. Campbell
  First year. Evelyn Steel 2 1,270 11 Oct 2010, 20:42
Last Post: Evelyn Steel