The First Year...The Bad and The Good
29 Aug 2011, 01:38 (This post was last modified: 29 Aug 2011, 01:40 by Edward Romulus Steel.)
-Viperini,desigur,toata familia,toti vrajitorii care poarta numele Steel au fost cu totii Viperini,si eu mi-as dori asta foarte mult,raspunse baiatul rusinos.Nu credeam ca o sa ma bage in seama cineva atat de mare ca tine,eu sunt Edward Romulus Steel,prietenii si cei din familie imi zic Edward,mai putin mama mea cand se supara imi zice Romulus,zise baiatul zambind.Raven,imi place numele tau,sper ca nu te-am lovit atunci cand am intrat in tine,zise baiatul ridicandu-i cartile,apoi un baiat ii tranti cartile din mana neintentionat.
-O,scuze nu am vrut,sunt nou aici,nu m-am acomodat cu magia.
-Dispari sange-mal,pana nu te transform intr-un sobolan si te dau de mancare unei pisici,zise Edward,cu o voce mult mai rece si cu privirea infricosatoare uitandu-se la baiatul care acum fugea de el.
Edward ridica din nou cartile si i le inamana lui Raven cerandu-si scuze.
OFF: Mersi ca ai postat,nu credeam ca o sa posteze cineva asta seara (mai bine zis noapte Finna )

[Image: TendoPain-3.png]
Be cold like SteeL,and you will survive
I was birthing to be a DeathEater
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The First Year...The Bad and The Good - by Edward Romulus Steel - 29 Aug 2011, 01:38

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A new year, a new life. Jennifer L. Campbell 10 2,359 18 Jul 2011, 17:39
Last Post: Jennifer L. Campbell
  First year. Evelyn Steel 2 1,269 11 Oct 2010, 20:42
Last Post: Evelyn Steel