The First Year...The Bad and The Good
|
29 Aug 2011, 01:59
(This post was last modified: 29 Aug 2011, 02:01 by Aylee L. Lovel.)
|||
|
|||
OOF: Sufar de "nu am chef sa dorm"
![]() [align=right]Aylee ramasese un pic traznita cand vazu cat de rece devenise dintr-o data Edward cand vorbise cu baiatul acela. Si era atat de infierbantat inainte, cand vorbea despre casa la care vroia sa intre. 'Ei bine, cu atitudinea asta nu prea avea sanse sa pice altundeva...' Aylee il privi cum isi ridica manualele de pe jos. "Mersi si mie imi place numele de Raven. Mi se pare ca ma reprezinta. Atat de intunecat, dar totusi atat de maiestuos. Nu aveam motiv sa nu te bag in seama. Desi nu sa izbesti oamenii nu e o metoda geniala de ati face prieteni..." Parca simea nevoia sa mai spuna ceva si despre comportamentul lui fata de cei care nu au sange pur, dar o lasa balta. Nu avea sa se schimbe dintr-o data doar pentru ca ea ii spunea asta. Ii arunca totusi o privire mustratoare. Ochii ei se inchisera dintr-o data la culoare, acum fiind de un cenusiu foarte inchis ce rivaliza aproape cu negrul Zise totusi atat. "Daca in momentul acesta ti-as spune cam am un parinte sau chiar ambii parinti incuiati, m-ai da jos de pe cufarul tau si ti-ai retrage scuzele?" Nu era sigura ca vroia sa auda raspunsul. Privi cerul care era senin, chiar foarte senin pentru septembrie. 'Sper ca anul meu sa fie la fel de luminos ca si cerul acestei zile. Se intoarse spre Edward, asteptand, totusi, raspunsul lui.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
The First Year...The Bad and The Good - by Edward Romulus Steel - 29 Aug 2011, 00:42
RE: The First Year...The Bad and The Good - by Aylee L. Lovel - 29 Aug 2011, 01:28
RE: The First Year...The Bad and The Good - by Edward Romulus Steel - 29 Aug 2011, 01:38
RE: The First Year...The Bad and The Good - by Aylee L. Lovel - 29 Aug 2011, 01:59
RE: The First Year...The Bad and The Good - by Edward Romulus Steel - 29 Aug 2011, 02:17
RE: The First Year...The Bad and The Good - by Aylee L. Lovel - 29 Aug 2011, 02:57
RE: The First Year...The Bad and The Good - by Edward Romulus Steel - 29 Aug 2011, 21:55
RE: The First Year...The Bad and The Good - by Aylee L. Lovel - 02 Sep 2011, 14:59
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A new year, a new life. | Jennifer L. Campbell | 10 | 2,347 |
18 Jul 2011, 17:39 Last Post: Jennifer L. Campbell |
|
First year. | Evelyn Steel | 2 | 1,259 |
11 Oct 2010, 20:42 Last Post: Evelyn Steel |