Thread Closed 
Life makes love look hard
03 Sep 2011, 11:24
  • Raizen se întinse peste mase și o prinse de mână pe Bell privind-o în ochi.

„Hei, uită-te la mine ! Ai făcut ceea ce trebuia. Era cea mai bună alegere la momentul acela. Nu te mai gândi la ce s-a întâmplat. A trecut și atâta timp cât stai lângă mine totul o să fie bine !” făcu o pauză și apoi continuă însuflețit „Așteaptă-mă aici, mă întorc imediat !”

Tânărul se ridică val-vârtej de la masă și ieși din Cofetărie în fugă. Strada se mai aglomerase de când intraseră ei în local. Se uită în jur și o luă la fugă în dreapta făcând slalom printre mulțime. Se uita atent de fiecare parte a Aleei inspectând cu grijă fiecare magazin. Într-un final văzu ceea ce căuta. Intră grăbit în magazin, aruncă o privi în jur și alese un trandafir roșu, simplu, cu o panglică de aceeași culoare înfășurată în juru-i. îi rupse frunzele ca să îi dea un aspect mai frumos, plăti și ieși din magazin încercând să protejeze floarea. Drumul înapoi păru mai scurt, probabil și pentru că știa exact unde se îndreaptă.

Intră înapoi în cofetărie și duse mâinile la spate, apropiindu-se de masa la care era așezată Bell. Își drese glasul și spuse:

„Sper că nu te-am făcut să aștepți mult. Mă gândeam că asta te-ar face să te simți mai bine...”

Zâmbi și îi oferi trandafirul. Așteptă reacția ei.

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Life makes love look hard - by Raizen Isildur - 03 Sep 2011, 11:22
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 03 Sep 2011, 11:23
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 11 Sep 2011, 14:39
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 22 Sep 2011, 15:17
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 03 Sep 2011, 11:24
RE: Life makes love look hard - by Raizen Isildur - 03 Sep 2011, 11:24
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 03 Sep 2011, 11:25
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 06 Sep 2011, 11:33
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 07 Sep 2011, 21:33