Plonjând în necunoscut
05 Sep 2011, 13:48

Iata ca nu durase prea mult pana ce se asejase cineva la masa ei. Privi la tanara care se prezentase atat de entuziast si-i daduse o informatie despre banala lamaie.
Zambi catre tanara si spuse :
“Eu sunt Julietta Elle Seynour. E cam lung numele, asa ca toti imi spun adesea Julia sau Elle cum le vine lor mai usor.”
Mai sorbi putin din ceaiul sau, manca o jumatate din ceea ce parea a fi placinta, dand din cap a multumire ca respectiva era dulce si insiropata, apoi din nou spuse catre tanara de langa ea :
“Interesant lucru ai spus depre lamaie, dar ea mai are si alte beneficii ca de exemplu ajuta la eliminarea celulitei, la cresterea tonusului vascular, iar produsele dermatologice pe baza de lamaie au efecte de curatare a pielii si parului, efecte astringente si tonifiante. Confera stralucire tenului si ajuta la calmarea iritatiilor. Lamaia are, de asemenea, un important rol anti-matreata, asa ca ferice de cei carora le place acest fruct acru.” concluziona ea zambind.

Nihil sine Deo != Nimic fara Dumnezeu !

Postarile vechi, facute in calitate de Julietta Elle Seymour - vechiul meu personaj - nu le voi edita pentru a nu se crea confuzie intre replicile deja postate acolo.

[Image: 79.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Plonjând în necunoscut - by Atsu Ari Ooku Tokugawa - 05 Sep 2011, 13:48
RE: Plonjând în necunoscut - by Shayera Holl - 09 Sep 2011, 03:08
RE: Plonjând în necunoscut - by Shayera Holl - 09 Sep 2011, 14:14
RE: Plonjând în necunoscut - by Shayera Holl - 10 Sep 2011, 13:42