Plonjând în necunoscut
|
09 Sep 2011, 12:54
|||
|
|||
Vroia sa-i raspunda lui Mo(se) la replica ei despre dulciuri, cand cele doua se "izbisera" de o intrerupere.
Quote:"Buna...pot sa ma asez?" Cand Julietta auzi intrebarea, isi ridica privirea si zambind raspunse : "Desigur. E loc pentru cine doreste sa se aseze ceva mai departe de sosul zgomotos al elevilor de-aici. Prefer sa va numesc "studenti" pentru ca suna mai interesant." Se uita apoi la farfuria plina de bunatati a noii venite, inspira aroma cafelei apoi spuse : "Eu sunt Julietta Elle Seymour. Stiu ca e lung numele si de aceea multi imi spun Julia sau Elle. Aseaza-te, te rog." îi facu ea invitatia cu mana, aratand spre un loc gol. "In ceea ce priveste dulciurile... Vreau sa intreb : acadelele cu forme ciudate si cu arome orientale plac cuiva ? Am poseta plina de asa ceva." spuse ea, rasturnand pe masa poseta din care se rostogolira diverse acadele de forme si marimi ciudate, viu colorate. Nihil sine Deo != Nimic fara Dumnezeu !
Postarile vechi, facute in calitate de Julietta Elle Seymour - vechiul meu personaj - nu le voi edita pentru a nu se crea confuzie intre replicile deja postate acolo. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|