Magnet de vreme rea
|
11 Sep 2011, 14:42
(This post was last modified: 11 Sep 2011, 14:45 by Pearl Lancaster.)
|||
|
|||
Leigh zambi si se intreba de cand si-o luasera in cap toti pustii astia care nici macar nu stiau sa tina bagheta cum trebuie, si cat tupeu pot sa concentreze in tartacutele lor si asa goale. Cativa de la masa inca mai zambeau si susoteau, dar toti cei care o cunosteau cat de cat pe Leigh stiau ca nu e de joaca cu ea. Scoala din Norvegia o facuse mai dura si mai cruda, si nu se dadea in laturi sa provoace "accidente" daca cineva o deranja.
"Trebuie sa imi rectific afirmatia anterioara. Cercetasii, oricat de prosti, nu sunt in halul acela de batuti in cap incat sa si-o faca singuri cu mana lor. Ma intreb daca nu cumva Jobenul Magic sugativase prea mult firewhisky inainte sa te sorteze, altfel te-ar fi pus la Astropufi." Facu o vraja care ii repara geanta, apoi isi stranse, tot prin magie cartile. O foita mica de hartie ii atrase atentia, iar cand se uita mai atenta vru sa isi traga doua palme. Recunoscu imediat desenul complicat, era unul dintre farmecele preferate in scoala din Norvegia: un talisman de ghinion. Se pare ca cineva folosise propria ei vraja impotriva ei. Dar ii veni o idee si zambi din nou. Isi apropie de buze foita pe care o ascunsese in palma, mimand o tuse usoara, si sopti, inaudibil, cateva cuvinte. Cant isi retrase mana de la gura, bucatica de pergament era goala, iar desenul complicat era aparuse pe corpul fetei ce o enervase, bine ascuns sub haine, probabil undeva pe spate. 'Sa vedem cum te descurci tu acum, cand toate or sa-ti mearga prost, de la blesteme, la mersul pe scari' gandi. "Sau fiu sincera, cred ca si astropufii au standarde un pic prea inalte pentru a te primi. Pacat ca nu exista o casa "Troll" pentru ca ai fi seful ei" Isi puse genata pe umar si se indrepta catre o tipa cu parul verde, cu care avea cateva cursuri comune si pe care o cunostea vag. "Desi, cred ca ai putea face o cerere speciala, cred ca domnul Director ar accepta sa faca o casa speciala doar pentru tine" Se aseza la masa langa Eliza (parca asa o chema), si isi puse ceva de mancare in farfurie. "Daca ziua asta ar fi fost mai proasta, ar fi fost decretata zi de doliu national" zise, adresandu-se nimanui in particular. ooc: se intampla multe, hai sa pastram o ordine de postare, cred ca e cel mai bine. Daca nu s-a inteles, Leigh e in anul 6 iar Splendora in anul 4 ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|