Thread Closed 
Magnet de vreme rea
11 Sep 2011, 17:07
"Am anulat blestemul care fusese pus asupra mea, azi dimineata" minti. Nu vroia neaparat sa se stie ca folosea blesteme asupra propriilor colegi, desi unii o meritau cu varf si indesat. "Se pare ca cineva s-a obosit sa imi umble in lucruri si sa imi fure un pergament. N-as vrea sa fiu in locul lui" spuse, fara sa ridice privirea din farfurie, lasand sa strabata doar amenintarea voalata.

"Si ce-ai sa-mi faci, mai exact? Ai sa ma scuturi de praf? Te rog sa iei in considerare faptul ca sunt mai mare ca tine, si nu doar cu un an. Stiu cine trebuie sa dea NOV-urile anul asta si tu nu te afli printre ei. In cel mai bun caz esti in anul 4. Banuiesc ca e greu sa intelegi ca eu sunt mult mai experimentata ca tine in orice." ii zise, lasandu-se pe spate, sprijinita de spatarul scaunului si privind-o sfidatoare in ochi. "Zici tu ca cei neindemanatici n-au loc in casa Viperinilor? Serios? Cine ti-a zis tie asta? Esti constienta ca tocmai ai jignit cel putin jumatate din cei ce stau acum la masa? Nu toti suntem jucam Quiddich ca sa avem nevoie de o coordonare perfecta. Te sfatuiesc sa mai studiezi criteriile dupa care se face sortarea si calitatile necesare, si doar apoi sa vorbesti. In curand ma tem ca vei declara ca parul brunet nu te face sa fi demn de Viperini. Si daca azi sau maine ai sa te impiedici pe loc drept sau ai sa scapi furculita din mana, am sa te rog sa predai insemnele viperinilor, pentru ca dupa spusele tale "neindemanaticii nu au ce cauta aici"

Ii trimise o bezea din varful buzelor si se intoarse la farfuria cu mancare.

"Prajitura aia e oribila" ii spuse Elizei, ca pe un avertisment.

ooc: hai sa nu ne certam. Daca voi sunteti ok, hai sa urman ordinea: Leigh, Eliza, Splendora.

[Image: leighrosecopy.png]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Magnet de vreme rea - by Pearl Lancaster - 11 Sep 2011, 03:49
RE: Magnet de vreme rea - by Pearl Lancaster - 11 Sep 2011, 13:04
RE: Magnet de vreme rea - by Eliza G. Blest - 11 Sep 2011, 13:11
RE: Magnet de vreme rea - by Eliza G. Blest - 11 Sep 2011, 14:25
RE: Magnet de vreme rea - by Pearl Lancaster - 11 Sep 2011, 14:42
RE: Magnet de vreme rea - by Eliza G. Blest - 11 Sep 2011, 15:49
RE: Magnet de vreme rea - by Pearl Lancaster - 11 Sep 2011, 17:07
RE: Magnet de vreme rea - by Eliza G. Blest - 11 Sep 2011, 17:34