Magnet de vreme rea
|
11 Sep 2011, 17:34
|||
|
|||
ooc : De acord , dar sa facem si ceva cu acest rp . Adica , eu una nici nu stiu ce sa zic :-s . Faceti in asa fel cat sa fie ceva actiune , daca nu , pun eu .
bic : Sa ramana acolo si sa asculte discutia dintre cele doua , sau sa plece si sa se mute in alt loc , unde sa aiba putin liniste ? Daduse dispretuitor din cap statuse locului , intinzand mana spre o alta prajitura , care , dupa cum vazuse viperina , era bunicica . Infipse usor lingurita in ea si o pusese in gura , savurand.o . Avea un gust dulce , de capsune si miere , imbinate cu niste crema de ciocolata , exact ce ii placea ei . Zambise strenghereste si pusese lingura jos , langa farfuriuta . Isi ridicase capul si lasase valul de certuri sa ajunga pana la creierul ei si interceptase numai cateva . Pana la urma , din discutia simpla , la care se bagase si Dumbledore, s.a ajuns la o cearta urata . Strambase din nas si isi pusese capul in maini , cu coatele pe masa si intrase in lumea ei , inchizandu.se complet . Brusc , s.a reintors in lumea celor vii si isi intorsese capul spre noua fata . "Ahm .. chiar merita atata zarva? Nu ii vad rostul . Totusi , daca ea se comporta astfel , de ce mai continui ? " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|