Thread Closed 
Life makes love look hard
20 Sep 2011, 18:55 (This post was last modified: 20 Sep 2011, 18:56 by Raizen Isildur.)
  • Raizen îl privi nerăbdător pe chelner cum se apropia de masă. Puse tăvile argintii în fața fiecăruia și dădu să plece însă strigătul lui Raizen îl făcu să-și întoarcă privirea.

Ce mai e și asta ? Un fel de glumă ? Tarte cu ciocolată !? Eu am comandat o friptură de porc cu garnitură de cartofi franțuzești !

Brusc niște strigăte și mai puternice răsunară în localul acela linștit în marea majoritatea a timpului:

Friptură de porc !? Ești nebun ? Îmi aduci la micul dejun friptură de porc ? Eu am comandat tarte cu ciocolată !

Chelnerul se uita pierdut de la unul la altul nemaînțelegând ce se întâmplă, însă Raizen își dădu repede seama și îl lămuri și pe săracul om:

Ai încurcat tăvile !

Dar.. oh, îmi cer scuze, domnule. Nu se va mai repeta !” zise chelnerul și se repezi să schimbe tăvile între ele, după care plecă rapid de acolo, scăpând parcă din cușca cu lei.

Raizen și Bells se uitară unul la altul pentru un moment după care izbucniră amândoi în râs.

Ai văzut ce față a făcut !? Poate se gândea că dacă mânânci o friptură te mai întremănezi și tu... știi cum sunt unii, voi să aibă pe ce pune mâna. Cred ca ne vom aduce aminte de asta toata viata.” zise cu greu Raizen într-un râs isteric.

Bells scăpără fulgeri din ochi, așa că zâmbetul îi pieri rapid de pe față lui Raizen. Luă cuțitul și furculița în mână și începu să mănânce ca un copil cumințel ce e. Friptură de porc cu garnitură de cartofi franțuzești la micul dejun. Tipic lui. Se întrebă ce părere avea Bell de asta. Cu siguranța una nu tocmai bună.

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Life makes love look hard - by Raizen Isildur - 03 Sep 2011, 11:22
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 03 Sep 2011, 11:23
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 11 Sep 2011, 14:39
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 22 Sep 2011, 15:17
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 03 Sep 2011, 11:24
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 03 Sep 2011, 11:25
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 06 Sep 2011, 11:33
RE: Life makes love look hard - by Bell Evans - 07 Sep 2011, 21:33
RE: Life makes love look hard - by Raizen Isildur - 20 Sep 2011, 18:55