Temele la bibloteca
|
10 Jan 2008, 22:40
|||
|
|||
Sakura. Se uita dezorientata Ginny P apropa catre Madam Pince si merse catre ea
" Hey ! Ce cautzi aici " " Sincer nu stiu. Am venit aici din instinct ". Ginny P. incepu sa rada. Apoi incepu si Sakura sa rada " Da u ce faceai ? " " Imi faceam nijte teme " " Aaaah!! Miam amintit de tema la potiuni " sp Sakura facand ochii mari. " Pai alaturate mie. " Sakura se duse si cauta cartea care ii trebuia la tema. Se aseza si incepu sa scrie de zor. Apoi miji ochii si stralucrie a metalului ii aparura in ochi. Apoi din dintzii laterali ii crescura nijte coltzi. Deschise larg gura. Simtzea nevoia de a omora de a ucide, de a chinui. Aceasta se transforma in teama. Ginny P se inspaimantase grozav si trase cartea sa vada si ea. Sakura avu o strafulgerare de durere de cap apoi isi reveni. Scutura capul si se uita la Ginny P. De frica isi facu gura punga. Din coltzii Ginny P curgea sange. Sakura inchise cartea si apoi Ginny P isi reveni la fel ca ea. Timp de un min se uitara nedumeriete . " Sti... incepu Ginny P. Cand ai luat cartea..." " Mi-au crescut coltzi... si apoi iesea sange din ei " sp Sakura inspaimantata fara a sti ce sp sau dak sp cva cu vreo legatura " Si ai avut o senzatzie ca ai vrea sa omori, sa ucizi sau sa chinui. " Ginny P atinse cartea cu scarba. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|