Albus Dumbledore
|
23 Sep 2011, 23:00
(This post was last modified: 23 Sep 2011, 23:01 by Ramona Neardow.)
|||
|
|||
Eu cred ca sunt singura persoana care n-a plans la mortea lui. Stiu ca par sadica si ignoranta, dar ma asteptam ca J.K. sa ii acorde ceva mai multa atentie si sa-i schimbe putin postul in poveste. Dupa parerea mea Dumbledore este unul dintre cele mai geniale personaje create de autoare(ultima carte, in care erau descrise parti din viata sa, m-a facut sa gandesc si mai mult asta). Albus nu este doar exemplul tipic de vrajitor batran, care apare mai in toate romanele fictive, el este construit perfect, din viata sa fiind prezentate si momentele care l-au pus in dificultate si problemele pe care le-a rezolvat nu tocmai cu intelepciune.
J.K. Rowling a creat din Dumbledore un personaj misterios, care te surprinde mereu, si care te poate ajuta si in viata reala, prin sfaturile pe care le da pe hartie. Mi-ar placea foarte mult sa mai vad pasaje amanuntite despre viata sa, asa cum au aparut in ultimul volum. (Sper sa apara pe Pottermore). Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Albus Dumbledore - by Kennya Allen - 29 Oct 2010, 20:12
RE: Albus Dumbledore - by Emily Swan - 26 Mar 2011, 22:12
RE: Albus Dumbledore - by Astrid Lovegood - 05 Apr 2011, 15:29
RE: Albus Dumbledore - by Raphael Olivier - 08 Apr 2011, 19:42
RE: Albus Dumbledore - by Melisse Y. Carter - 13 Apr 2011, 22:46
RE: Albus Dumbledore - by Ramona Neardow - 23 Sep 2011, 23:00
RE: Albus Dumbledore - by Valentino Gaunt - 24 Sep 2011, 03:46
Re: Albus Dumbledore - by Rosalie Vivienne Alden - 30 Oct 2010, 11:50