Colegi
|
12 Jan 2008, 14:17
|||
|
|||
Ashea... pai Iulia a sp despre colegi... cred ca o sa sp si eu din pct meu de vedere
Marta - E soop dragutza. E o prietena buna, e buna la sport, este aschilombica... May - Pai gura gigantica si rade incontinuuu fara sens. Sabina - Sabu! E f dragutza. E sportiva si i se zice si "Rudolph" din cauza nasului care e soop dragutz Eu- No comm Iulia- cea mai nesuferita, enervanta din cls =))... GLUMEAM! E cea mai de treaba din cls. My BFF Ana - Pai face moolte glume si e de treraba, e cam vorbareatza dar te face sa razi intruna. Alexa- E dragutza. Se ia la "Hartza" (asa ii place sa sp ) cu totzi. Tudor - Imi vn sa il omooor! E enervant si tocilar Mihnea - Glumetz... dragutz... dar cam enervant Andrei - Pai e fff bun la orice materie. Dar nu e chiar tocilar. E cel mai inalt. Estre cat baietzii dintra 8 a Horik - Ooh! E soopr de treaba si dragutz. Dintre baietzi est Bf-ul meu (baietzi zik) Maria - E f dragutza. E pink, girly etc. E cam atre de cap dar dragutza Mara- Pai e fata cu 'fitze' asta dak nu o cunosti. Defapt nu e deloc fitzoasa. Asta spune toata lumea care ajunge sa o cunoasca Andreas - Pai e baiatu ala sportiv, blond frizura nush cum etc. 'The perfect guy' dar dope mn nu merita . Desi e de treaba adik dak stai cu el vb, sau ashea e mai mult dekat ok... Maria - Tipa noua...enervanta Silviu - se da mare tot timpul!!! Marius - Mirciulica adik.. poy tocilar Hegazi - il cheama defapt Alex da ashea i se sp. Poy si el e cam ca Andreas doar ca e mai (mult mai ) putzin de treaba dekat andreas. Nu il duce capu saracu si e cam analfabet da... Raluk - e chiar de treaba e noua si e dragutza ... Melisa - Poy e una dintre fetele ca respinse ale clasei. Daniela - La fel ca mellisa. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Colegi - by Ginny Malfoy - 21 Oct 2007, 19:34
Re: Colegi - by Aida-chan - 24 Oct 2007, 19:43
Re: Colegi - by Andrei Malfoy - 02 Nov 2007, 19:21
Re: Colegi - by Charlizze Di Rino - 19 Nov 2007, 20:52
Re: Colegi - by Hermione Potter - 29 Dec 2007, 15:19
Re: Colegi - by Ginny Malfoy - 31 Dec 2007, 17:50
Re: Colegi - by Avril Arakawa - 31 Dec 2007, 19:09
Re: Colegi - by Iris Black - 07 Jan 2008, 23:34