Fantome prietenoase si...nu prea
01 Oct 2011, 17:34 (This post was last modified: 01 Oct 2011, 18:19 by Mina Fabienne Potter.)
DOAR EU ,SPENCER SI LISA

Era o dupa-amiaza placuta la Hogwarts.Vantul adia usor,iar soarele care ii tinea de urat cerului stralucea tare si frumos.Neavand ce sa faca,Mina cobori din Turnul Ochilor de Soim pentru o plimbare lunga prin castel.Se intalnii pe hol cu unele dintre colegele ei.Le saluta politicos ,dupa care isi continua drumul ei.Din instinct isi duse mana la roba pentru a si-o aseza.Cum isi inclina capul in jos buclele ei satene ii cazura pe fata.Soarele stralucitor intra prin geamuri si nu ezita sa i le mangaie cu stralucirea lui.Mina cotise la dreapta si vazu ca era un hol lung si pustiu."Oare unde ama juns?isi spuse soimita.Nu am mai vazut partea asta a castelului."Holul era lung si in capatul lui se afla o usa mare,de lemn si cu o panza de paianjen pe ea.Soimita se duse repede intr-acolo.Paianjenul isi croia panza linistit si Mina se gandi sa il disturbe."Vai ce nu-mi plac paianjenii!"Isi scoase bagheta si incepu sa curete usa,fiind insa atenta sa nu cada domnul paianjen pe ea.
Dupa ce curata usa,se gani sa si intre.Doar nu degeaba o curatase!Doar nu degeaba il alungase pe domnul paianjen de acolo.Puse mana pe maner si observa ca usa se deschide,urmata de un scartait usor..
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Fantome prietenoase si...nu prea - by Mina Fabienne Potter - 01 Oct 2011, 17:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  ~ Petrecerea printre fantome ~ Katya Sokorov 3 1,768 26 Apr 2010, 14:27
Last Post: Bell Evans