Imperiul Kensas
|
19 Oct 2011, 20:55
(This post was last modified: 19 Oct 2011, 21:24 by Claire Afere.)
|||
|
|||
Just me and Eliza Blest Pe un pat mare , obisnuit , cu un asternut verde cu argintiu , o perna moale era sprijinita de lemnul dur ,iar o fata cu parul alb ca laptele cu reflexii ciudate privea tavanul descumpanita . "Oare ai mei vor fi de acord ca aceasta fata sa vina la Imperiu ?Ohh ! Ce mai conteaza acum ? Am sa le spun cand sunt pe drum spre ei . Pana atunci , ma voi distra cu Eliza ! " O persoana intrase in camera , trantind usa dupa ea si apoi se aruncase pe un pat in apropiere de Claire . O privise uimita si o intrebase . "Deja te.ai imbracat in haine incuiate ? Avem voie ? " "Sigur Jane ! In fine , asa cred , dar sa fim serioase ! E vacanta ! Aproximativ trei luni fara profesori pe cap , nu.i asa ca ii marfa ? Gandeste.te Jane ! Fara trezitul de dimineata , fara stresul cu temele si mai ales ... fara CERCETASI ! Dap , fara ei , sau oricare alta casa . Deci , ne meritam aceasta vacanta ! " Fata surase usor . "Tu ce o sa faci in aceasta vacanta ? Ti.ai facut vreun plan ? " " Logic ! Merg cu Eliza pe planeta Kensas , si o explodam . Nimic rau . O cunosti , nu ? Pe Eliza Cyreno . E in anul IV . Si se plange de asta saraca . " Jane aprobase dand din cap , apoi si.l astupase in perna . "Oare cand vor ajunge trasurile ? " intrebase Cly , privindu.si ceasul de la mana . "Pe la mijlocul pranzului vor veni , pe urma mergem la gara . " Zambise incet si se trantise si ea pe patul ei . "Tie iti va fi dor de scoala ? " Jane tacuse "Bine bine , am exagerat ! " The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|