Imperiul Kensas
|
19 Oct 2011, 20:58
|||
|
|||
Razele aurii ale soarelui , nu se mai zareau in cotele maxime ale copacilor batrani . Nici macar cerul senin nu se mai vedea . Era intuneric , chiar daca era miezul zilei . O fata cu parul verde ca smaraldul , lasat sa cada lin pe spate , era acoperita in intregime de caldura hainelor ."Nenorocire ! E o caldura de te coci si eu m.am imbracat cu aceste haine . Ma simt de parca as fi in sauna ! Dar trebuie sa vorbesc cu el ! Si pentru asta trebuie sa merg pana in strafundurile padurii pentru a.l gasi ! Asta da nenorocire ! Se spune ca baietii trebuie sa faca primul pas , nu fetele . Dar mnah , ce pot sa zic ? "Mergea repede , ocolind sau arzand fiecare chestie ce ii statea in cale. Dupa multe injuraturi si un drum de aproximativ un kilometru , il gasise . Acesta se intorsese imediat la auzul unei crengi calcate . "Cine esti ? Prezinta.te imediat! " zise el cu o voce puternica , facand ecouri in linistea delicata a padurii . "Stai calm ! Eu sunt! Eliza ! " "Iar ai venit aici ? Stii ca si tie ti.a fost interzis sa vii ? " "Stiu Ronan ! Dar sti foarte bine ca eu nu pot rezista fara aceasta padure . As innebuni ! Vreau sa vorbim despre acea noapte ,"zise ea oftand si punandu.si mainile in buzunarele de la hanorac . "Am auzit ca te.ai intalnit cu paianjeni , i.ai mintit , apoi i.ai tradat pe uriasi si i.ai atacat pe dementori , un inorog este mort iar tu ai zburat bine merci pe thestrali . Iti dai seama ca puteai declansa un razboi ?" "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|