Imperiul Kensas
|
19 Oct 2011, 21:38
|||
|
|||
Jane ii aruncase o perna peste fata lui Cly , adresandu.i o privire revoltatoare."Tipic Jane ! Oh! Haide azi ! Ce fac eu timp de doua ore si sase minute , 37 de secunde ? Voi muri ! Si inca in scurt timp . Eliza , ajuta.ma ! " Isi pusese nasul in perna , mirosul placut intrand in plamanii acesteia , parfumandu.l ."Nu inteleg . Perna mea miroase asa ? JANE !"
"O dai cu parfum ? " Fata isi ridicase incet capul , privind.o dezorientata pe Cly . "Ce vrei ? E doar mirosul de la samponul meu . Vreo problema ? " intrbease ea , apoi cand printesa daduse din cap in semn ca nu , isi trantise capul din nou pe perna . "Mdah ! N.am cu cine vorbi . Oare ce o fi cu ea ? Mai nu incerc sa o descos ca va fi vai ai amar de mine ! " Fara sa ii adreseze vreun cuvant , ii aruncase perna pe urma iesise pe usa , trandint.o in urma ei , "Se va supara pe mine , stiu . Dar nu vreau sa imi strice ziua .Hai sa ma plimb ." Urcase scarile in liniste , intrand in holul central in care elevii vorbeau si asteptau sa treaca timpul cat mai repede . Iesise pe usa mare , de lemn , frumos decorata , aerul cald al dupa-amiezii luand.o prin surprindere . "Sper sa fie o alta clima pe Kensas."Facuse stanga , trecuse de stadionul de Vajthat si o luase drept inainte pe o cararuie . Privea cerul descumpanita , visand la miile de discutii cu parintii ei , cele ce vor urma , desigur . Spera din tot sufletul ca cei doi Imparati sa o accepte pe prietena ei . Ajunsese langa lac , se ascunsese la umbra unui copac , cazand complet in lumea viselor . The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|