Imperiul Kensas
|
19 Oct 2011, 22:26
|||
|
|||
Se daduse cu cativa pasi in spate , tonul aspru al centaurului o bagase putin in sperieti . "Ce il apuca?Niciodata nu mi.a mai vorbit astfel ! Cu ce am gresit ? "
"Sti prea bine cum ma comport . Ohh ! Las.o balta . Acum ce mai urmeaza sa imi spui ? Ca nu mai vrei sa ma vezi ? Haide , spune ca da , caci am dreptate . " strigase aceasta , provocandu.l si dandu.si frau liber gandurilor . "Ai sa regreti ca ai spus asta .. " , si ii intorsese spatele , plecand si lasand.o pe vierina singura . De nervii care incepusera sa se adune tot mai mult in dansa , lovise un copac din apropiere cu putere , pe urma suportand durerea ce se imprastiase prin tot corpul . " "TE URASC!" Tipase ea , cuvintele auzindu.se in ecou prin tot luminisul ce devenea tot mai intunecat pe fiecare secunda ce trecea . Isi aplecase capul , trista , si tremurand din toate incheieturile . "Nu trebuia sa se intample astfel . Ce s.a intamplat cu mine ? " Se intorsese pe calcaie si parasise luminisul , poate pentru ultima oara , mergand repede , precum venise , insa fara siguranta . Roran era singura fiinta vie pe care o credea pe cuvant si o intelegea prin ce trecea . Ii daduse atatea sfaturi care o salvasera de la necaz iar acum .. totul se dastramase numai din pricina unei nebuneli pentru a se salva pe ea si pe Claire . Urmand cursul lacului , cerul senin oglindindu.se in acesta , inchidea si deschidea pleoapele cu greu , acestia fiind imbibati cu lacrimile reci ca gheata ce ii curgeau incet incet pe chip ."Ce.am facut ? Sunt o proasta! O smintita .O...Claire ? " Isi ridicase privirea de la lac , zarind undeva pe la marginea acesteia silueta unei persoane . Unei persoane cunoscute de ea . Si cu care urma sa se intalneasca mai tarziu . Grabise pasul incruntata , ajungand intr.o fractiune de secunda in dreptul ei . Se asezase pe vine si o atinsese cu o mana pe chipul ei fragil si fara griji . "Doarme .. " Zambise ganditoare , senina si nostalgica apoi , fara sa ii pese , insa cu multa grija si delicatete , o atinsese pe nas , gadilind.o , terminandu.se cu un stranut puternic . "Neata Somnorila ! " zisese ea scurt . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|