Luna rosiatica
|
28 Oct 2011, 18:38
|||
|
|||
Just me and Veronique A. Dupont "What hurts the most .Was being so close.And having so much to say.And watching you walk away.And never knowing.What could have been.And not seeing that loving you.Is what I was tryin' to do,"fredona viperina , privind melancolica cerul albastrui si ultima pata de rosie a soarelui de asfintit . Melodia canta in continuare , aducandu-i fetei aminte de momentele triste din viata ei , si facand-o sa le traiasca din nou , de parca nu trecuse nimic de atunci . Se foise in loc , apoi se intinsese pe spate , pe covorul de iarba rece si cu parul peste fata , umezit de lacrimile ei ce au in nucleul lor suferinta din trecutul ei . "Ce as da ca cineva sa foloseasca o vraja de uitare asupra mea ... si totusi , nimeni nu indrazneste sa o faca , caci , toti zic ca sunt o viperina ... " Se lasase linistea in jurul ei , de parca toate vietuitoarele ascultau gandurile ei . "Ia iesit voi din mintea mea ! Cine v-a dat voie sa aveti acces la ea ? "
Pufnise nervoasa si intinsese mainile spre cer , ca si cum ar dori sa incanteze o vraja sinistra , insa , nu facuse nimic altceva decat sa le scuture . "Azi oare cat am scris de ma dor atat de mult mainile ? " Isi daduse ochii peste cap si isi scosese mp3-ul din buzunarul pantalonilor ,setand o alta melodie . "Ar trebui sa mai schimb aceste melodii , toate ma iau pe sus spre starea asta deprimata , desi nu strica deloc . " Rase vag si , in timp ce butona aparatul , daduse peste o melodie draga ei , gen cosmic , ce , de multe ori avea efectul secundar asupra ei . "Minunat !" Inchisese ochii si mintea ii zbura , undeva departe , pe mari si tari , iesind cu totul din atmosfera terestra ... "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|