Imperiul Kensas
28 Oct 2011, 20:05
La prima atingere pe care o simtise , se ridicase in picioare si isi scosese bagheta , pregatita de lupta ,avand in ochi sclipiri rosiatice de furie si curiozitate .
"Eliza!Cum de-ai stiut ca sunt aici ?Oh , lasa , ce ma bucur ca te revad ! Ahh..si , am inteles ca abia peste doua ore putem pleca ,"zise printesa asezandu-se inapoi pe iarba .
"Nu pot sa inteleg ceea ce spui , caci trasurile sunt deja in fata scolii ,"spusese la randul ei viperina, aratandu-i printr-o simpla miscare de cap cele o suta de mii de calesti .
"Si ce mai asteptam ? Sa mergem ! " Se ridicase din nou in picioare, ca intepata de o albina si , daca nu era Eliza , cea de a doua ar fi zburat pana in fata portilor de fier .
"De fapt , sa stam aici cam cinci minute apoi plecam , normal linistite .Acum e plina pajistea de elevi care se lovesc numai pentru a lua o caleasca pentru el/ea .Deci , stam cuminti aici , da ? " Apoi se asezase in stil turcesc pe iarba , langa Claire. Luase un smoc de iarba , il duse la nivelul ochilor , privindu-l absenta .

"Stii ce Eliza ? Abia astept sa ajungem in Kensas ! Nici macar nu stiu cu ce sa incep ..hmm , mai intai de toate te prezint parintilor , le suportam cicalirea apoi iti arat toata imparatia . Crede-ma , e minunat ! Iti va placea locul ... salbatic , asa cum iti place tie . De fapt ,e chiar stilul tau presupun . Desi , nu , nu cred . Are si ceva roz prin unele locuri .... si , si , si .. sa imi vezi camera !!! Te vei topi . Stai fara griji , nu vei pati ,nimic. E decorata in ...ehh, nu iti spun nimic . Aisa vezi in momentul potrivit . Olala,vorba ta , numai pot de nerabdare . De ce dureaza atata , Eliza ? Eliza!!" tipase Claire dupa ce isi daduse seama ca prietena ei nu o ascultase deloc .
"Eliza , zi-mi ca ai ascultat tot ce ti-am zis . Zi da , zi da , zi da !! ZI DA !! ZI ZI !! " urlase ea, apropiindu-se tot mai mult de urechea ei si facand semne disperate in fata ei cu mana ."Da??Ohh..ce bine !!Pentru o secunda am crezut ca erai total absenta."

The princess of Kensas empire

[Image: winter-blues.jpg]

"Cars passing by - representing my life
I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby
And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Imperiul Kensas - by Claire Afere - 19 Oct 2011, 20:55
RE: Imperiul Kensas - by Eliza G. Blest - 19 Oct 2011, 20:58
RE: Imperiul Kensas - by Claire Afere - 19 Oct 2011, 21:38
RE: Imperiul Kensas - by Eliza G. Blest - 19 Oct 2011, 22:26