Luna rosiatica
|
28 Oct 2011, 20:21
|||
|
|||
Daduse de mai multe ori , usor uimita de prezenta sefei de casa . Inima incepuse sa bata tot mai tare , dar , in scurt timp , se calmase . La urma urmei , de ce sa se sperie de prezenta ei ? Ii zambise calduros , putin vizibil si isi indreptase atentia asupra unei mici sfere rosiatice , de la capatul padurii . "Inca cateva clipe , iar soarele va pleca cu totul . N imi vine sa cred ca am inceput sa imi placa soarele . El aduce intotdeauna bucuria si fericirea in sufletul oamenilor , dar la mine , in schimb , imi raceste inima la aparitia ei . Si luna ... e preferata mea. Ea ma calmeaza mereu , insa nu stiu de ce .. " Imediat , isi adusese aminte de o ora de previziuni despre viitor , ce consta citirea zodiilor ? "Ha..ce o fi fost .. cine isi mai aduce aminte acum ? "
Pufnise amuzata si schimbase melodia , intr-una mai .. normala , dupa ea , ca Veronique sa nu isi dea capul de copaci la melodiile ei cosmice . "Ehh...nu e vina mea daca asta imi place sa ascult . " "Te deranjeaza ? " Intrebase viperina , cand pusese o melodie rock , putin ritmata si totusi , calmanta , dar , o binedispunea pe Eliza . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|