Carpe diem ! - Traieste clipa !
|
29 Oct 2011, 11:26
(This post was last modified: 29 Oct 2011, 11:27 by Christianne Floreine du Val.)
|||
|
|||
OOC:Nu ma supar deloc >
![]() ![]() bic: Mina statea si o privea pe Julietta cu foarte mare atentie.Era foarte constienta ca nu poate sa ii raspunda la asemea intrebari.Doar destinul poate si va putea intotdeauna.Dar ii placea modul ei de a gandi.Soimita o privi pe Etta un timp dupa care ii spuse: -Uite Etta,stiu ca iti este greu.Am trecut si eu prin asemenea momente si stiu foarte bine cum este sa te simti ultimul om de pe planeta.Este foarte umilitor si stanjenitor.Dar hei,dadu Mina din maini, ma ai pe mine aici!zambi soimita. Chiar daca nu o cunostea de foarte mult timp,soimita o mai vzause pe Etta pe hlorile castelului.De fiecare data cand trecea pe langa ea isi dorea din tot sufletul sa intre in contact cu ea,pentru ca i se parea o persoana adulta foarte intelegatoare si o prietena adevarata.Si asta chiar adac era adulta. Mina era sigura suta la suta ca Etta absolvise Hogwartsul.Nu stia la ce casa fusese ,dar pe viitor avea sa o intrebe.Poate chair asazi,in cadrul discutiei lor.Soimita isi indrepta ochii ei cei mari si albastrii catre Etta asteptand ca aceasta sa continue. Abia astepta sa vada cu ce vine nou.Era foarte curioasa.Intrebarile ei o fascinau complet. Grace is our veil; vengeance, our vow. ![]() Where roses die, we rise. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|