Draw me a letter
|
29 Oct 2011, 21:02
(This post was last modified: 30 Oct 2011, 11:26 by Asaki Sayoko.)
|||
|
|||
OOC: With Rosalie ONLY
BIC: Era ora zece şi ceva şi trebuia să fii chiar fraier să ieşi pe frigul ăsta, dar eu tocmai de aia ieşisem. Aerul rece îmi amintise de prietena mea prin corespondenţă din Danemarca. Aşa că mă gândisem să-i scriu o scrisoare, dar cuvintele pur şi simplu nu veneau. Şi cum stăteam aplecată deasupra cufărului, cu razele lunii căzând pe foaie, mi s-a părut că văd, prin coala albă, cum crăpăturile lemnului formează un desen. Şi atunci mi-a venit ideea. De ce să-i scriu o scrisoare, când puteam să-i desenez una? Cam într-un sfert de oră îndesasem într-un plic paisprezece foi subţiri, îndoite, iar pe plic lipisem o broscuţă Origami din hârtie verde, lucioasă. Pe fiecare foaie se aflau patru desene, reprezentând elevi de la Hogwarts cu care interacţionasem, locuri în care fusesem şi lucruri pe care le făcusem. Mai reuşită de atât nu putea să fie. Aşa că am ieşit să cer uneia dintre bufniţe să ducă scrisoarea. Când am intrat în hambarul ticsit de păsări, cu Okuni pe urma mea, le-am văzut zburlindu-se. O clipă, m-am temut că or să refuze să ducă scrisoarea mea, dar m-am trezit cu toate vrând să-mi dea de înţeles că se duc ele. Desigur! Ce pasăre ar fi suficient de nebună să refuze o fată care are ca animal de casă un mamifer renumit pentru talentul de vânător? Aşa că am ales o bufniţă şi i-am şegat scrisoarea de picior. A plecat imediat. Pisica m-a agăţat cu ghearele de pantaloni, avertizându-mă astfel că vine cineva. You call me blind because I see nothing, but the truth.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Letter for Mr. Darknes | Artimei N. Denver | 9 | 2,246 |
11 Jul 2012, 17:00 Last Post: Agnes Marie Lovel |