Carpe diem ! - Traieste clipa !
03 Nov 2011, 20:14
Soimita asculta foarte atenta ce zicea pritena ei.Era intru totul de acord cu ea.

-Desigur!ii raspunse Mina.O sa le trimit de urgenta o scrisoare parintilor mei si o sa le spun toata povestea,zambea ea.Dar trebuie sa imi promiti ca o sa ai grija!Stii..incepu soimita,parintii mei cam au probleme cu Devoratorii Mortii.Iti spun asta asa numai ca sa stii.Dar eu si sora mea..incepu ea,dar se gandea ca mai bine nu ii dezvaluia acest lucru Juliettei pentru ca stia ca avea sa o opreasca cu orice pret."Nu!Nu pot sa ii spun!isi zpuse soi8mita.Cum sa ii spun asa ceva?Ar suna ciudat si sigura ar spune un NU categoric!"

Soimita isi lasa capul in jos si continua:
-Dar o sa fi in siguranta alaturi de ei pentru ca stiu sa se apere foarte bine ,ii facu aceasta cu ochiul.
"Sper sa nu ma intrebe!Pentru ca eu chiar nu pot sa ii dezvalui asa ceva!Cum ar suna!Stii Julietta eu si sora mea Julieta,coinicidenta de nume,ranji ea,aa da si impreuna si cu prietenul meu Darkason,vrem sa ne alaturam Devoratorilor pentru a ne salva parintii!Clar nu!"

Minei nu ii placea ca trebuia sa ascunda asa ceva de Julietta dar nu avea incotro.Trebuia sa ii salveze pe parintii ei,ca sa nu mai fie urmariti de Devvoratori.

Grace is our veil; vengeance, our vow.
[Image: giphy.gif]
                                                             Where roses die, we rise.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - by Christianne Floreine du Val - 03 Nov 2011, 20:14